Video afspelen

TROUWPAKKEN OP MAAT

Tegenwoordig is er geen verschil meer tussen een pak en een trouwpak op maat. Voorheen betekende een trouwpak een lange jas en een andere kleur gilet – iets dat u één keer draagt. Wij doen dit anders. DIYA TAILORS begeleidt u in het aanmeten van een volledig op maat gemaakt pak dat u na uw trouwdag nog kan én zeker wilt dragen. Onze Tailor gaat met u in gesprek en begeleidt u in de keuzes die gemaakt moeten worden. Wilt u bijvoorbeeld bijpassende schoenen?
Geen probleem!
Wij maken ook maatschoenen en zorgen ervoor dat u er strak uitziet op de grote dag. Bij DIYA TAILORS ontzorgen we u volledig.

Waarom DIYA TAILORS?

De collectie van DIYA TAILORS bestaat uit meer dan 10.000 verschillende stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 500 verschillende voeringen. Het aanbod stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van onder andere scheerwol, katoen, cashmere wol en zijde. Buiten dat we de beste kwaliteit bieden, nemen we ook echt de tijd voor u. We kunnen alles maken en helpen u om uw wensen te realiseren.

Gevoel voor design

U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. Als u bij DIYA TAILORS binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de DIYA aanpak!

Kennis, kwaliteit, service en aandacht

Kennis van 10.000 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal en Cerruti

Alles is mogelijk

Bij ons is alles mogelijk! Heeft u enkel een foto van het ontwerp? Geen probleem! Wij maken het voor u.

Onze ambacht

We streven ernaar maatkleding te maken die verder gaat dan uw wensen. De maatkleding moet comfortabel zitten en uw persoonlijkheid belichamen. Daarbij is één-op-één-service de standaard bij DIYA TAILORS. Dit betekent geen onnodige bezoeken op data en tijden die u niet uitkomen maar de mogelijkheid om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt! 

Om maatkleding mogelijk te maken die verder gaat dan uw wensen hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat DIYA TAILORS altijd een geweldig eindresultaat kan leveren.  

Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Maak nu een afspraak