Video afspelen

MAATKLEDING VOOR DAMES

Sinds kort heeft DIYA TAILORS een elegante en fashionable vrouwenlijn gelanceerd. Deze vrouwenlijn bestaat uit verschillende ‘statement’ items, waaronder jurken, rokken, blouses en damespakken. Alle items zijn totaal verschillend en zijn zo ontworpen dat u zowel voor uw werk als voor het zakelijke diner erna netjes gekleed bent. De items zijn dus makkelijk casual maar ook chique af te stylen.

Alle items uit onze vrouwenlijn bestaan uit luxe stoffen en hebben een prachtige afwerking.

Mocht u uw jurk, rok, blouse of pak liever in een andere kleur of stof willen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij staan tevens open voor verdere aanpassingen vanaf uw kant. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de lengte van het kledingstuk. Daarbij staan onze kleermakers ook voor u klaar om voor u een uniek patroon te tekenen.

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en maak een afspraak! 

Waarom DIYA TAILORS?

De collectie van DIYA TAILORS bestaat uit meer dan 10.000 verschillende stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 150 verschillende voeringen. Het aanbod stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van onder andere scheerwol, katoen, cashmere wol en zijde.

Buiten dat we de beste kwaliteit bieden, nemen we ook echt de tijd voor u. We kunnen alles maken en helpen u om uw wensen te realiseren.

Gevoel voor design

U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. Als u bij DIYA TAILORS binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de DIYA aanpak!

Kennis, kwaliteit,
service en aandacht

Kennis van 10.000 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal en Cerruti

Alles is mogelijk

Bij ons is alles mogelijk!
Heeft u enkel een foto van een ontwerp? Neem de foto gerust mee en wij maken het voor u!

Onze ambacht

We streven ernaar maatkleding te maken die verder gaat dan uw wensen. De maatkleding moet comfortabel zitten en uw persoonlijkheid belichamen. Daarbij is één-op-één-service de standaard bij DIYA TAILORS. Dit betekent geen onnodige bezoeken op data en tijden die u niet uitkomen maar de mogelijkheid om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt! 

Om maatkleding mogelijk te maken die verder gaat dan uw wensen hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat DIYA TAILORS altijd een geweldig eindresultaat kan leveren.  

Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Maak nu een afspraak