Video afspelen

MAATKLEDING VOOR HEREN

De collectie van DIYA TAILORS bestaat uit meer dan 10.000 stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 500 verschillende voeringen. Het aanbod van stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van onder andere scheerwol, katoen, cashmere wol en zijde.

Om u een idee te geven over wat er bij ons allemaal mogelijk is schetsen we hieronder een aantal design opties om uw pak volledig te kunnen personaliseren.

Waarom DIYA TAILORS?

De collectie van DIYA bestaat uit meer dan 10.000 verschillende stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 500 verschillende voeringen. Het aanbod stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van onder andere scheerwol, katoen, cashmere wol en zijde.

Buiten dat we de beste kwaliteit bieden, nemen we ook echt de tijd voor u. We kunnen alles maken en helpen u om uw wensen te realiseren.

Gevoel voor design

U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. Als u bij DIYA TAILORS binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de DIYA aanpak!

Kennis, kwaliteit, service en aandacht

Kennis van 10.000 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal en Cerruti

Alles is mogelijk

Bij ons is alles mogelijk. Heeft u enkel een foto van een ontwerp? Neem de foto gerust mee en wij maken het voor u!

Onze ambacht

We streven ernaar maatkleding te maken die verder gaat dan uw wensen. De maatkleding moet comfortabel zitten en uw persoonlijkheid belichamen. Daarbij is één-op-één-service de standaard bij DIYA TAILORS. Dit betekent geen onnodige bezoeken op data en tijden die u niet uitkomen maar de mogelijkheid om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt! 

Om maatkleding mogelijk te maken die verder gaat dan uw wensen hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat DIYA TAILORS altijd een geweldig eindresultaat kan leveren.  

Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Maak nu een afspraak