Video afspelen

TROUWPAKKEN – WIJ MAKEN HET VERSCHIL

Tegenwoordig is er geen verschil tussen een pak en een trouwpak op maat. Voorheen betekende een trouwpak een lange jas en een andere kleur gilet – iets dat u één keer draagt. Wij doen dit anders. Diya Tailors begeleidt u in het aanmeten van een volledig op maat gemaakt pak. Een pak dat u na uw trouwdag nog kan én zeker wilt dragen.

Onze Tailor gaat met u in gesprek, hij begeleidt u in de keuzes die gemaakt worden. Stukje stof van de bruidsjurk of de kleurcode? Bijpassende schoenen? Geen probleem wij maken ook maatschoenen en zorgen ervoor dat u er strak uitziet op de grote dag, waar zowel de bruid als de bruidegom de show stelen. Bij Diya Tailors wordt u volledig ontzorgt.

Waarom Diya Tailors?

De collectie van DIYA bestaat uit meer dan 10.000 verschillende stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 500 voeringen. Het aanbod stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, katoen, cashmere wol, zijde, etc.

Buiten dat we de beste kwaliteit bieden, nemen we ook echt de tijd voor u. We kunnen alles maken en helpen u om uw wensen te realiseren.

Gevoel voor design

U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. Als u bij Diya Tailors binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de Diya aanpak!

Kennis, kwaliteit, service en aandacht

Kennis van de 10.000 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal, Cerruti

Alles is mogelijk

Wij zijn het enige bedrijf dat alles kan maken. Heeft u een foto van een ontwerp? Neem het mee en wij maken het voor u.

Onze ambacht

We streven ernaar om een pak te maken dat verder gaat dan uw wensen, een pak dat complimenten krijgt, een pak die uw persoonlijkheid belichaamt. Geen onnodige bezoeken op data die u niet uitkomen, maar één-op-één-service van onze Tailor die u meeneemt in een reis vol mogelijkheden. Een reis die u zowel thuis als in het atelier kan beleven.

Om dit mogelijk te maken hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Door deze twee samen te voegen, heeft Diya Tailors een product dat verder gaat dan een maatpak, namelijk een maatpak met uw unieke stijl.

Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Maak een afspraak