Video afspelen

MAATPAKKEN OP MAAT – VOOR EEN SPIEGELBEELD WAAR U TROTS OP BENT

In ons prachtige pand in Voorburg zijn we u graag van dienst. DIYA TAILORS neemt u mee op reis langs 10.000 verschillende stoffen, in-house kleermakers en unieke Italiaanse en Engelse ontwerpen. U bepaalt de eindbestemming, onze Master Tailors verzorgen de reis.

U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. U krijgt voor tenminste 2 uur een Tailor toegewezen die samen met u uw pak zal samenstellen. De belevenis van het samenstellen van het pak in combinatie met onze winkel en in-house atelier is er een om nooit te vergeten.

Als u bij DIYA TAILORS binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de DIYA aanpak zelf!

Waarom DIYA TAILORS?

De collectie van DIYA TAILORS bestaat uit meer dan 10.000 verschillende stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 500 verschillende voeringen. Het aanbod stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van onder andere scheerwol, katoen, cashmere wol en zijde.

Buiten dat we de beste kwaliteit bieden, nemen we ook echt de tijd voor u. We kunnen alles maken en helpen u om uw wensen te realiseren.

Gevoel voor design

U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. Als u bij DIYA TAILORS binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de DIYA aanpak!

Kennis, kwaliteit, service en aandacht

Kennis van 10.000 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal en Cerruti

Alles is mogelijk

Bij ons is alles mogelijk! Heeft u enkel een foto van het ontwerp? Geen probleem! Wij maken het voor u.

Onze ambacht

We streven ernaar maatkleding te maken die verder gaat dan uw wensen. De maatkleding moet comfortabel zitten en uw persoonlijkheid belichamen. Daarbij is één-op-één-service de standaard bij DIYA TAILORS. Dit betekent geen onnodige bezoeken op data en tijden die u niet uitkomen maar de mogelijkheid om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt! 

Om maatkleding mogelijk te maken die verder gaat dan uw wensen hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat DIYA TAILORS altijd een geweldig eindresultaat kan leveren.  

Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Maak nu een afspraak