Video afspelen

MAATKLEDING VOOR DAMES

Waar wij bij DIYA erg trots op zijn is dat we sinds kort een elegante en fashionable vrouwenlijn hebben gelanceerd. Deze vrouwenlijn bestaat uit verschillende ‘statement’ items, zoals jurken, rokken, blouses en damespakken. Alle items zijn totaal verschillend en zijn zo ontworpen dat u ze zowel naar uw werk als naar een zakelijk dinner erna aan kunt doen. De items zijn dus makkelijk casual als chique af te stylen.

Alle items bestaan uit luxe stoffen en hebben een prachtige afwerking.

Mocht u een jurk, rok, blouse of het pak liever in een andere kleur of stof willen hebben is dit allemaal mogelijk. Wij staan tevens open voor verdere aanpassingen van uw kant. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de lengte van een jurk of rok, of wilt u liever iets met, of juist zonder mouw. Onze kleermakers staan klaar om voor u een persoonlijk en dus geheel uniek patroon te tekenen.

Bent u inmiddels een tikkeltje nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Waarom Diya Tailors?

De collectie van DIYA bestaat uit meer dan 10.000 verschillende stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 150 voeringen. Het aanbod stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, katoen, cashmere wol, zijde, etc.

Buiten dat we de beste kwaliteit bieden, nemen we ook echt de tijd voor u. We kunnen alles maken en helpen u om uw wensen te realiseren.

Gevoel voor design

U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. Als u bij Diya Tailors binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de Diya aanpak!

Kennis, kwaliteit, service en aandacht

Kennis van de 10.000 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal, Cerruti

Alles is mogelijk

Wij zijn het enige bedrijf dat alles kan maken. Heeft u een foto van een ontwerp? Neem het mee en wij maken het voor u.

Onze ambacht

We streven ernaar om een pak te maken dat verder gaat dan uw wensen, een pak dat complimenten krijgt, een pak die uw persoonlijkheid belichaamt. Geen onnodige bezoeken op data die u niet uitkomen, maar één-op-één-service van onze Tailor die u meeneemt in een reis vol mogelijkheden. Een reis die u zowel thuis als in het atelier kan beleven.

Om dit mogelijk te maken hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Door deze twee samen te voegen, heeft Diya Tailors een product dat verder gaat dan een maatpak, namelijk een maatpak met uw unieke stijl.

Het lijkt ons leuk om kennis te maken!

Maak een afspraak